joi, ianuarie 29, 2009

Din politehnica

Se trezeste omul de dimineata si deschide televizorul. Se uita la numerele de la loto si ce ce crezi? A castigat. Se duce frumos omul, se imbraca cu cele mai frumoase haine si se duce frumos la serviciu. Vazand ca se plictiseste, se duce frumos,ia o coala de hartie si incepe sa scrie pe ea. Dupa 10 minute se duce la seful lui si ii spune:

-Aceasta este demisia mea! Consider ca in cei douazeci de ani de cand lucrez la aceasta firma am adus destule contributii

Seful lui:

-Nu am ce sa iti spun pentru ca stiu ca ai fost un om muncitor, insa ca rasplata pentru toata munca depusa de-alungul celor douazeci de ani de munca iti ofer 200.000 € pentru toata activitatea ta.

Zis si facut. Vine seful cu un cec in valore de 200.000 € si i-l inmaneaza. Ce sa mai spui, se duce omul frumos cu cei 200.000 € la reprezentanta BMW sa isi ia si el o masina. Se duce, se uita si vede un BMW, ultimul model, care costa exact 200.000 €. Il cumpara si in timp ce platea BMW-ul, vine seful de la reprezentanta si ii spune:

  • Pentru ca sunteti al 1.000.000-lea cumparator de la firma noastra,va oferim acest BMW gratis!

Zis si facut. Apoi se duce omul frumos la loteria nationala cu BMW-ul si cei 200.000 €, arata biletul si ce crezi - in 5 minute i-au fost adusi banii si o patrula care sa il escorteze pana acasa.

Ajunge omul acasa si se asaza frumosin curte pe un sezlong, cu un pahar de Whisky in mana si cu untrabuc cubanez in cealalta. Se uita pe strada si o vede pe sotia lui traversand. Si ce crezi - trece o betoniera si o calca, moment in care din curte se aude usor:

-Ce sa faci domne’, cand ai noroc, ai noroc pana la capat!

Nu spun ca am castigat la loto, nici ca m-am dus si mi-am dat demisia si nici ca am primit 200.000 €, ca am fost al 1.000.000-lea cumparator de BMW, in nici un caz…

Spuneam doar ce au patit cei ce au terminat politehnica..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu